divendres, 19 d’octubre del 2012

Programació i activitats del mes d'octubre!


Bon dia familias!

A continuació us presentem la programació d’octubre de cada curs i us expliquem una de les activitats més interessants de cada grup!
 
P3:
 
 
Mireu aquest nen de P3 que ben adaptat que està, ell sol es pela el raïm i li treu els pinyols abans de menjar-se’l!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
P4
 
 
LA SABATA:
 
Tots els nens estan asseguts en rotllana menys un. Els que estan asseguts es tapen els ulls i conten fins a 10, mentrestant el nen que està de peu li ha de deixar una sabata a darrera d’un dels de la rotllana. Quan acaben de contar, tots els nens de la rotllana miren si tenen la sabata a la seva esquena, el que la té ha de sortir corrents i intentar pillar al que està de peu abans que facin una volta a la rotllana.  


P5:
 
 
 
PLANTAR BOLETS:
 
Els nens estan escampats pel pati i un d’ells té una pilota que haurà de tirar-li als altres, si ho aconsegueix el nen al que ha tocat amb la pilota estarà mort i s’haurà de seure al terra. Els nens i nenes que estan assentats al terra podran ser salvats si un company que en aquell moment tingui la pilota li passa per sota les cames.
 



 


 
1er:
 
 
 
ESCENIFIQUEM UN CONTE:
 
Aquests són els nens i nenes de primer i en aquest cas estan fent una activitat molt divertida i que els hi agrada molt. Els monitors els hi expliquen un conta, en aquest cas, els hi estan explicant el conte del “Flautista de Hamelin” i desprès, els nens i les nenes representen, amb ajuda del monitors, la historia que els hi ha explicat en forma de teatre.
 

 
2on:
 
 
EL MOCADOR COIX:
 
Els de segon juguen a una versió del mocador més difícil que la clàssica que tots coneixem. Hi ha dos equips i cada nen de cada equip té un número. Al mig dels dos equips es posa un altra i aquest crida un d’aquells números, com per exemple el “tres”, els nen o nena de cada equip que tingui el número “tres” va corrent a peu coix  fins on està el mocador i l’ha d’intentar agafar. Si l’agafa ha de tornar corrents (a peu coix) cap al costat del seu equip sense que el de l’altre equip l’agafi; si no agafa el mocador ha d’intentar pillar al nen o nena de l’altre equip.


 
3er:
 
 
EL JUTJAT:
 

Els de tercer, cada divendres fan una activitat dirigida que anomenen “El jutjat”. El que fan en aquesta activitat és discutir i parlar de tot allò que consideren que durant la setmana han fet bé o allò que han fet malament. Els nens i nenes amb l’ajuda dels monitors reflexionen sobre els seus actes i si ho han fet bé es feliciten i si ho han fet malament parlen del conflicte i busquen solucions entre tots!

 
4rt:
 
 
HORT I BLOG:
 
Com ja us hem explicat en una altra entrada, els de quart estem gaudint molt portant l’hort del menjador i escrivint totes les novetats del menjador de l’escola en aquest blog tan fantàstic!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Avui no tenim més temps, però prometem que la setmana que ve us explicarem la programació i les activitats de cinquè i de sisè!!
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada