dimecres, 17 d’octubre del 2012

Distribució del menjador!


Aquest any hem canviat la distribució i el funcionament del menjador. Hem col·locat  les taules separades, així podem dinar en grups de 6 i no en taules tant llargues!

El primer torn ( de P3 a 1r) dina a primera hora, de 12:30 a 13:25, ells com que son més petits es troben el menjar a taula quan arriben. Quan acaben de dinar poden sortir al sorral d’infantil a fer una estona d’esbarjo. Més tard cada curs anirà a un espai diferent per poder realitzar l’activitat dirigida que els monitors han programat per aquell dia i els últims 15 minuts es rentaran mans i es prepararan per anar a la classe.


El segon torn (de 2n a 3r) a primera hora faran l’activitat dirigida a l’espai que els hi correspongui aquell dia. A les 13:25 entren al menjador per dinar, la diferència és que com que ells ja son més grans s’hauran de preparar la safata del dinar i passar per la línia perquè les cuineres els puguin servir el menjar. Desprès, de 14:20 a 15:00h, fan esbarjo al sorral de primària. Tot seguit, es renten les mans i es preparen per anar a la classe.


Per últim, el tercer torn (de4t a 6è) fa l’activitat dirigida a primera hora, i com que son els més grans i dinen els últims tenen de 13:45 a 14:20 per fer esbarjo a la pista. A les 14:20 entren al menjador i, al igual que el segon torn, són ells mateixos els que es preparen les safates per poder dinar. A mida que van acaben van sortint al sorral de primària i a les 15:10h es renten mans per anar a classe.


 
BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada