divendres, 18 de maig del 2012

Els "raperos" de tercer!!

Les nenes i els nens de tercer, durant el trasncurs del segon i tercer trimestre, van decidir fer-nos conèixer una mica més el món del hip-hop, realitzant d'aquesta manera unes coreografies per grups, on cadascún d'aquests va inventar-se la lletra i el ball.
Aquest taller de migdia va durar un total de dos mesos, durant els quals (entre alumnes i monitors de tercer) van decidir quina seria la millor manera de fer-ho: com havia de ser la lletra, com realitzar el ball, la duració d'aquest, etc...
La finalitat d'aquest taller és donar "ales" a la imaginació de cada nen (inventatnt-se un ball i la lletra de la cançó), saber treballar en grup i perdre una mica la vergonya, que sempre és important.
El resultat d'aquest treball el podreu observar en aquesta petita recopilació de les actuacions dels diferents grups de nens/es de tercer. La diversió que han tingut en tots aquests mesos no té preu ja que han estat traballant molt bé per fer possible que tots/es descobrim el hip-hop una mica més.
També donem les gràcies als monitors de tercer (Aurora i Feliu) que han fet possible aquests videos tant divertits, motivant als seus alumnes per aconseguir un bonic resultat.
Esperem que us agradi!!!


Per acabar, aprofitem per dir-vos que d'aquí poc penjarem el lib-dub realitzat al migdia, sobre la cançó "La Flama" d'Obrint Pas, on tots/es els nens/es, monitors/es i professorat ha participat!
Fin s la pròxima!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada